Abc.fi
Palveluhaku

Outokummun Golf Seura ry

OUTOKUMPU

09280862

Yhteystiedot

Keritintie 1, 83500 OUTOKUMPU

Outokumpu

Outokummun Golf Seura ry 013 555561

if.sgoretsameiddac

Toimialat

Esittely

1990 perustettu Outokummun golfseura ylläpitää yhdeksänreikäistä golfkenttää Keretissä noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Keretin kenttä sijaitsee entisessä kaivosmiljöössä, jossa maisemaa hallitsee 96 metriä korkea (Euroopan korkein) kaivostorni. Torni on suojeltu, joten kaikki golffarit voivat jatkossakin ihastella yhtä Outokummun lukuisista maamerkeistä.

Puitteet ja tilat:

Kierrokselle lähdetään tietysti caddiemasterin kautta. Caddien toimistossa on myynnissä mm. kahvia ja virvoitusjuomia, olutta ja siideriä sekä pientä makeaa ja laajennettu valikoima suolaista purtavaa. Niistä voi nauttia katetulla terassilla tai ostaa mukaan pelikierrokselle. Caddien tiloissa on myös golftarvikkeiden myymälä.

Ykköstiin tuntumassa on palviljonki, jossa on juoma-automaatti, mistä virvoitusjuomia voi ostaa joko kolikoilla tai kännykällä. Tämän lisäksi kahviautomaatti, mistä voi ostaa erilaisia kahvi- ja kaakaojuomia. Kilpailuiden aikana paviljongilla myös grillataan makkaraa.

Väylien kolme ja neljä välissä on WC samoin 9-teen vieressä.

Kentällä on lähipelirange, jossa voi harjoitella chippi-, putti- ja bunkerlyöntejä. Pituuslyöntirange toimii ysiväylän tiiauspaikan vieressä. Kenttähenkilökunnalla on käytössään konesuoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
caddiemaster@ogs.fi ja toimisto@ogs.fi

Sijainti kartalla

Hakusanat

Outokummun Golf Seura ry Outokumpu golftarvikkeet kahvila lähipelirange pituuslyöntirange golfkenttä